Nieuws

12-04-2016:¬†Hey mensen, tijd vliegt als je met van alles bezig bent, ondertussen is ons 30 jarig jubileum¬†jaar alweer ruimschoots achter de rug, hebben we onze traditionele WinterClog’s al weer gehad en zijn de diverse feestjes al weer bezocht.

Op naar ons 29ste International Clog’s Rally dat voor het weekend van 12 tm 14 augustus op de planning staat op onze vaste locatie!! Hopelijk zien we mekaar daar of anders ergens onderweg of op een gezellig feestje!!

16-09-2015: Zo mensen de tijd staat niet stil, ons Zomer treffen is al weer een maand geleden en was wederom een zeer geslaagd feestje!! Mede dankzij jullie!! Thanx!

En nu……. de voorbereidingen zijn alweer gaande voor onze Winter Clogs in januari. Nadere info volgt.

Verder zijn we nog veel onderweg en is staan in Oktober en November de Winter party in Duitsland en Wales nog op het programma.

12-03-2015: We zijn live gegaan en de eerste reacties zijn binnen. Leuk om te horen dat het jullie bevalt echter aanvullingen zijn natuurlijk van harte welkom.

Ook de eerste pagina’s in het Engelse, Duits en Noors (Home) staan klaar. Hope you like it!

En ook een aantal (selectie) van de foto’s Winter Clog’s 2015 zijn ondertussen online.

11-03-2015: De nieuwe website neemt zijn eerste vorm aan en zo langzaam aan vullen de pagina’s zich. We wachten met spanning op het moment van Live gaan!